همانند تمام محصولات ساخت دست انسان، پروتز های سینه نیز تا ابد باقی نمی مانند. علی رغم اینکه پروتز های سینه بسیار قوی و مقاوم هستند(حتی در برابر فشار)،ولی مستعد کهنه شدن یا فرسایش در طول زمان می باشند. به عبارت ساده تر پوسته ی خارجی یا پوشش پروتز سینه سرانجام کهنه و نازک شده و درنهایت از بین می رود. اگر چنین اتفاقی بیافتد مواد پروتز به بیرون تراوش پیدا می کند. این حالت معمولا متلاشی شدن یا تراوش یا پارگی پروتز سینه نامیده می شود .گرچه از نظر کلینیکی تشخیص آن مشکل است.گاهی فردی ممکن است تشخیص دهد که سینه اش کمی صاف شده و یا شکل آن تغییر پیدا کرده است،اما به ندرت قابل توجه و دید است. به علت ایجاد کپسول اطراف پروتز گاهی اوقات بطور گول زننده ای تشخیص پارگی صورت نمی گیرد . همانطور که پیشتر بیان شد،هر کپسول یک نوع کیسه ی بیولوژیکی را تشکیل می دهد که هر نوع پروتز سینه را در بر می گیرد.بنابراین بعد از اینکه از پروتز سینه تراوشی رخ داد، مواد درون آن هنوز در همان مکان بوسیله ی کیسه ی خود بدن یا کپسول باقی می مانند.اگرچه علی رغم تشخیص مشکل آن از نظر کلینیکی، به لطف وجود سونوگرافی (اولتراسوند) بیشتر اوقات قادر به دسترسی دقیق به شرایط هر نوع پروتز سینه در مواقع لزوم، وجود دارد.
گراف ها و تصاویر زیادی وجود دارد که بیان میکند که در انتها هر نوع پروتز سینه قبل از اینکه خراب شود چقدر باقی می ماند. یک نمودار میانگین حدود 20 سال است. اگرچه کهنه شدن و یا پاره شدن در میان اشخاص مختلف تفاوت دارد، بنابراین بانویی که ورزشها و تمرینهای فیزیکی زیادی انجام می دهد سینه هایش حرکت زیادی میکنند. افرادی نظیر مربیان ایروبیک، دوندگان ماراتن، سوارکاران و …افرادی هستند که به طور طبیعی پروتز سینه شان در یک دوره ی زمانی مشخص نسبت به کسانی که تمرینات و تحرکات کمتری دارند، بیشتر فرسوده و پاره می شود.در نگاه اول منطقی است فرض کنیم و بدانیم که پروتز های سینه در این حالت ها زودتر از بین می روند؛ بنابر این توصیه می شود که به منظور داشتن یک ارزیابی مناسب از حالت و موقعیت پروتز های سینه ی خود 10 تا 15 سال پس از عمل جراحی به طور مرتب مورد معاینه قرار گرفته و یا سونوگرافی نمایید.
عمل جراحی پروتز سینه شامل چه مواردی میشود؟ اولین و مهمترین اصل در عمل جراحی بزرگ کردن سینه ایجاد یک جیب پشت سینه ی اصلی است که پروتز سینه در آن جای خواهد گرفت؛ اگرچه جزئیات بسیاری در رابطه با این عمل جراحی وجود دارد که از قبل لازم است افراد آن را بدانند و با آگاهی اقدام به جراحی سینه بکنند.