گروه لیپو ساکشن

باور های غلط در باره ی لیپو ساکشن و جراحی تناسب اندام

در تمامی اعصار و جوامع متناسب بودن اندام و ظاهر فیزیکی بدن دغدغه ذهنی افراد بشر بوده است.آگاهی مردم جوامع مدرن امروزی از تاثیر چاقی و تجمع بیش از حد چربی بر روی سلامت انسان و نیز بر روی فعالیت های روزمره او باعث شده که این دغدغه ذهنی از هر زمان بیشتر شود.چاقی عمومی و موضعی هر دو تاثیر سوء قابل توجهی بر روی سلامت روحی و جسمی انسان دارد.

تصویر ایده آل انسان مدرن از تنه و اندام خود تصویری مناسب و عاری از چاقی های موضعی و عمومی است. روش های متعدد نیز برای نیل به اندامی متناسب و وزنی ایده آل ابداع شده است که هر یک کاربرد مخصوص خود را دارند.در بیماران مبتلا به چاقی عمومی غالبا اشکالی در سوخت و ساز و با جذب و دفع غذا دارند که باعث می شود انرژی دریافتی ایشان از طریق غذا در بدن صرف سوخت و ساز نشده و در عوض به صورت چربی زیر جلدی ذخیره شود و یا باعث بزرگ شدن غیر طبیعی احشاء شود. این بیماران بهتر است از ابتدای دوران نوجوانی با انجام ورزش مرتب و خود داری از مصرف کالری بیش از حد از ازدیاد وزن خود جلو گیری کنند. در افراد با گذشت سن و کاهش میزان سوخت و ساز بدن در دوران میانسالی انرژی دریافتی به صورت چربی ذخیره می شود .

پر خوری و کم فعالیتی این حالت را تشدید می کند . در مردان غالبا چربی در ناحیه شکم و مخصوصا داخل شکم ذخیره می شود و یا علت چاقی بزرگ بودن احشاء داخل شکمی است و در خانم ها چربی غالبا در اطراف لگن و ران ها تجمع می یابد و چاقی آن ها زیر پوستی است هر چاقی اعم از موضعی ، زیر جلدی یا داخلی شکمی درمان مربوط به خود را دارد که لیپوساکشن و جراحی های تناسب اندام یکی از روش هایی است که درباره موارد علمی و اصولی کاربرد آن ها ذیلا توضیح داده می شود. لیپوساکشن یا کشیدن چربی از زیر پوست با لوله های متصل به دستگاه های مکنده یکی از روش ها ی درمانی است که مزایا و محدودیت های خود را دارد.: 1 . تجمع چربی زیر جلدی در بعضی نواحی بدن مثلا در قسمت تحتانی شکم در مردان،قسمت های خارجی ران در خانم ها و در جلوی گردن (غبغب) در هر دو جنس به رژیم های غذایی معمولی و فعالیت های ورزشی پاسخ نمی دهند و غالبا جنبه ژنتیکی دارد، از این رو درمان اول برای آن ها لیپوساکشن است. 2  لیپوساکشن فقط بر روی چربی های زیر جلدی موثر است . در بیمارانی که چاقی داخل شکمی ،بخشی یا تمامی چاقی آن ها را سبب شده لیپوساکشن مناسب نیست. برای اینکه بدانید چاقی شما داخل شکمی است یا زیر جلدی است پوست خود را بین انگشتان شست و سبابه خود فشار دهید . در صورتی که ضخامت بافت بدست آمده بیش از 3 سانتی متر باشد چاقی شکم شما زیر جلدی است . در صورتی که تمایل به انجام لیپوساکشن ندارید ، سعی کنید که از رژیم های شدید غذایی و فعالیت های ورزشی بیش از حد سنگین احتراز کنید و برنامه ریزی کاهش وزن را در زمان طولانی و با ورزش ها و رژیم های

متعادل انجام دهید. ورزش ها و رژیم های سنگین هر چند فورا چربی های زیر جلدی را از بین می برند اما پوست ناحیه چاق و نیز پوست صورت را چروکیده و شل می کند. اگر چاقی زیر پوستی شما به رژیم و برنامه ورزشی جواب نمی دهد به لیپوساکشن متوسل شوید. 3 . در خانم هایی که به دنبال حاملگی های متعدد پوست شکمشان چروکیده و افتاده است یا بعد از کاهش وزن ناگهانی به دنبال ورزش ها و رژیم های شدید پوست شکم،ران و بازویشان افتاده است، نباید پیشنهاد لیپوساکشن داده شود زیرا پوست آن ها شل و آویزان می شود. 4 . انجام لیپوساکشن نواحی وسیع بدن در یک جلسه که متاسفانه به عنوان یک باور غلط برای کاهش وزن در جامعه شکل گرفته ،بیهوده و گاهی خطر ناک است. در چاقی های عمومی بدن غالبا چربی زیر جلد نقش کمی در اضافه وزن و بالا بودن سایز بیمار ایفا می کند و بیمار بعد از انجام لیپوساکشن غالبا از نتیجه عمل ناراضی است. برای این بیماران برنامه های اصولی رژیم درمانی و ورزش ، بهترین راه لاغری است . در موارد چاقی های مرضی ( وزن بیش از 150 کیلو گرم یا اندکس چاقی بیش از 40 کیلو گرم) روش های جراحی مثل کوچک کردن معده و بای پس روده هر چند بی عارضه نیست اما تنها راه نجات بیمار از ابتلا به انواع بیماری و انزوای اجتماعی و مرگ زودرس است. 5 . لیپوساکشن مانند هر عمل جراحی دیگری بدون خطر نیست اما اگر به صورت محدود،در مدت زمانی کوتاه و در مراکز درمانی مجهز به امکانات مراقبت های ویژه انجام شود ،خطر آن از بسیاری از اعمال جراحی کمتر است. 6 . متدهای مختلف و تکنولوژی های متنوع لیپوساکشن تفاوت چندانی از نظر نتیجه عمل ندارد و آنچه اهمیت بیشتری دارد رعایت اصول صحیح توسط انجام دهنده آن مانند احتراز از آسیب رساندن به پوست ، استفاده از کانولهای باریک و دقت در یکنواختی انجام ساکشن است . 7 . لیپولیز لیزری که روشی است نوین برای تخریب چربی زیر پوستی با لیزر و اخیرا تبیلغات وسیع درباره آن انجام می گیرد که بعضی از آنها واقعیت ندارد. در این روش بعد از خرد کردن چربی ها توسط لیزر با لیپوساکشن چربی های خرد شده تخلیه می شود. و بنابراین فقط لیزر به جراح کمک می کند که راحت تر چربی ها را ساکشن کند. در موارد چربی های کمتر از 200سی سی می توان فقط لیپولیز کرد و نیازی به ساکشن نیست. لیپولیز و هیچ روش دیگر ساکشن مانند اولتراسوند پوست کاملا شل را سفت نمی کند. ادعاهای مبنی بر سفت کردن پوست شل توسط لیپولیز فقط درمورد پوست هایی است که کمی شل هستند و باید از این مودالیته لیزر فقط کاربر با تجربه استفاده کند و گرنه پوست می سوزد. تمام محدودیت های لیپوساکشن در مورد لیپولیز وجود دارد. درد و تورم بعد از لیپولیز کمی از لیپوساکشن تنها کمتر است. 8 . لیپوساکشن یا لیپولیز اولتاسوند روشی است که از امواج مائرا صوت برای تخریب چربی ها استفاده می شود. بر خلاف ادعای مخترعین این روش بعد ها مشخص شد عوارض آن مانند تخریب پوست و آسیب عروق بسیار بیشتر از ساکشن معمولی است. این روش فقط در موارد خاص مانند لیپوساکشن مجدد و لیپوساکشن چربی پشت مورد کاربرد دارد.

درمولیپکتومی یا برداشتن همزمان پوست و چربی: در این روش با برش جراحی ، پوست و چربی اضافی برداشته می شود و در ناحیه شکم عضلات شل نیز بصورت پلیسه تودوزی می شود . اگر پوست شما شل و چروکیده است نه هیچ ورزشی آن را سفت می کند و نه هیچ گونه دارو یا رژیم غذایی . ساکشن هم آن را بدتر می کند . روشهایی از قبیل کمربند یا گن های لاغری هیچ مبنای اصولی علمی ندارند و تاثیر آنها روی چربی زیر جلدی نیز از نظر علمی ثابت نشده است و در صورت تاثیر ،بسیار جزئی و موقتی است .بهترین کاندیداهای مولیپکتومی عبارتند از: 1. زنانی که شکم آن ها بر اثر چند زایمان شل و افتاده است و در نمای نیمرخ برجستگی شکم آنها رو به پایین است و نه رو به جلو. 2.افرادی که بعد از رژیم های سنگین فعالیت های ورزشی شدید و یا اعمال جراحی کوچک کردن معده یا روده ، پوست شکم ،بازوها و ران و لگن آن ها شل و افتاده شده است. 3. بیمارانی که علت بزرگی شکم آن ها شلی جدار شکم است، در صورتی که پوست و چربی اضافی داشته باشند کاندید در مولیپکتومی هستند، در غیر این صورت عضلات شل را می توان با ورزشهای مناسب تقویت کرد.

  لینک های مرتبط

  لینک های پیشنهادی
مهاجرت به کانادا
کاشت مو
باربری تهران
طراحی سایت
مهاجرت به کانادا
گواهینامه ایزو
خرید کولر گازی از بانه
اسکالپ
.تمامی حقوق محتوا مربوط به وب کلینیک می باشد .
طراحی سایت و بهینه سازی سایت : آوینا پرداز