امروزه افراد زیادی با کم تحرکی و نوع رژیم های غذایی فست فود و چرب با مشکل چاقی و ازدیاد توده های چربی مواجه می باشندروش های متنوعی برای ازبین بردن این مشکل وجود دارد ولی روش کوتیشین لاغری روشی نوع و جدید است. کویتیشن یک روش جدید و بدون نیاز به جراحی برای حذف چربی های اضافی بدن است. این تحول در اروپا طراحی شده است و هیچ احتیاجی به جراحی بیهوشی بستری شدن و دوران نقاهت ندارد. دستگاه کویتشن با امواج اولتراسوند کار می کند.
دراثر ضربه امواج اولتراسوند با فرکانس زیاد با مولکول های آب میان بافتی حباب های کوچکی درحاشیه سلول های چربی ایجاد می کنند. این حباب ها به شدت تحت تاثیر امواج اولتراسوند بوده دو دارای لرزش وفوران بوده و دراثر ضربه این حباب ها با دیواره های سلول های چربی و شکستن آن ها سبب پارگی دیواره ی سلول های چربی و بیرون ریختن تری گلیسیریدو خروج آب درون سلولی می گردد. در حقیقت کویتیشن با شکستن سلول چربی و انحلال چربی های به دام افتاده باعث ازبین رفتن این سلول ها می شود.آب درون سلولی بوسیله سیستم لنفاوی تخلیه و بوسیله کلیه ها به شکل ادرار دفع می شود.تقریبا یکی دو روز بعد از انجام کویتیشن دفعات ادرار افزایش می یابد.نوشیدن آب فراوان در همان جلسه و روز بعد از جلسه توصیه می گردد.چربی درون سلولی با کویتیشن آزاد شده بوسیله آنزیم ها به گلیسرول و اسیدهای چرب آزاد تجزیه می شود.اسیدهای بوسیله سیستم گردش لنفاوی به کبد فرستاده می شوند و در آنجا به مولکول های دیگری تبدیل می شوند.درجلسات کویتیشن مقداری از سلول های چربی ازبین می رود وچون این سلول ها منشعب نشده و زیاد نمی شوند به همین دلیل درمان با کویتیشن ماندگار است. بدون جراحی وکاملا ایمن با روش کویتیشن سلول های چربی رااز بین می رود.
ویژگی های دستگاه کویتیشن :
درمان بدون نیاز به بیهوشی و غیرتهاجمی
اثربخشی درعین امنیت بدون ایجاد اسکار
بهره گیری از گزینه های پالس مکانیزه برای راحتی درمان
آسان وراحت بدون درد بدون ایجاد اسکار
زمان درمان کوتاه و نیز زمان بقا اثردرمانی بالا
قابلیت درمان چربی های موضعی بازوها شکم کمر بالای ران داخل ران ها پشت زانو
موارد منع استفاده از دستگاه کویتیشن چیست؟
در دوران شیردهی
در زمان بارداری یا زمانی که تحت درمان داروی های ناباروری هستید
بیماران پوستی مبتلا به کهیر اگزما عفونت پوستی پسوریازیس،...
در صورت ابتلا به هرگونه بیماری قلبی عروقی و وجود میکری در بدن یا هروسیله الکترونیکی در داخل بدن
مبتلا به بیماری کبد کلیوی یا دیابت
مبتلایان به سطح کلسترول بالاتر از300،تری گلیسیرید بالا یا فشار خون زیاد
کسانی که فعالیت بدنی کمی دارند
افراد مبتلا به کبد چرب سنگ کیسه صفرا و سندروم روده تحریک پذیر
در صورتی که در داخل بدناتن فلزی مانند ایپملنت یا پروتزهای فلزی ...
افراد مبتلا به تب بالا، سل ،ایدز،هپاتیت، صرع ،فتق شکمی، آسم، استئوپروز ،فیبرومالیژی ،سابقه لخته خون مشکلات انعقاد خون، امبولی و ناهنجاری های فیزیکی
افراد مبتلا به سرطان یا افراد دارای تومور
افراد مبتلا به افسردگی
افراد زیر 20سال و بالای 50سال
افرادی که مصرف طولانی مدت آسپرین و مسکن ها و داروهای ضد التهاب دارند.