وی با بیان اینکه کیسه صفرا عضو کوچک گلابی شکل است که زیر کبد و در بالای شکم قرار دارد تصریح کرد: صفرا مایعی است که توسط کبد ساخته شده و به هضم چربی غذاها کمک می کند.
ابراهیمی دریانی تاکید کرد: این بیماری به دلیل دیابت و چاقی در بین زنان شایع تر است و متاسفانه به دلیل اینکه علائمی ندارد ، بیماران با نشانه های حاد سرطان و زردی به پزشک مراجعه می کنند .
این متخصص گوارش گفت: مجرای صفراوی افراد مستعد PSC یا بیماری التهابی روده تنگ و باریک شده، صفرا وارد روده و پس از مدتی فرد در معرض خطر تومور مجاری صفراوی ، کیسه صفرا و همچنین کلون یا سرطان روده بزرگ قرار می گیرند.
وی با اشاره به تومور ناشی از کیست های مادر زادی در دختران جوان تاکید کرد: افرادی که به طور مادرزادی دچار اختلال در مجرای صفراوی هستند، بیشتر در معرض ابتلا به سرطان کیسه صفرا قرار دارند . پولیپ های کیسه صفرا تومورهای غیر سرطانی و خوش خیمی هستند که در بدن برخی افراد وجود دارد و ممکن است در شرایطی بدخیم و سرطانی شود.
ابراهیمی دریانی افزود: عفونتهای ویروسی مزمن مانند هپاتیت B و C هم در ایجاد کیست های صفراوی موثر هستند.
این متخصص گوارش گفت: سنگ کیسه صفرا جزو موارد نگران کننده در تولید کیست مجاری صفراوی است که گاهی خطر ابتلا به تومور کیسه صفرا را به همراه دارند.
وی تصریح کرد: پولیپ های کیسه صفرا نیز مانند سنگ ها صفراوی حتما باید برداشته شود زیرا به مرور زمان تبدیل به سرطان می شوند.