داروهای گیاهی(طب سنتی)

 قوطی های داروی گیاهی در عطاری ها در ویترین و قفسه ها جای می گیرد. فراوانی رویکرد مردم به مصرف داروهای گیاهی از سه دهه اخیر، باعث احیای دوباره این گونه طبابت های سنتی ـ تجربی شده و البته از یک سال پیش در کشور با تحولات علمی، تخصصی، جایگاه داروهای گیاهی نظامندتر شده است. تشکیل ستاد گیاهان دارویی و طب ایرانی، تاسیس دانشکده طب سنتی، ایجاد درمانگاه ها و مراکز تحقیقاتی و آموزش تخصصی گروهی از پزشکان و داروسازان، نمادی از تحول و نظام مندی نسبت به جایگاه طب سنتی ایران و درمان دارو گیاهی است.

بازار جهانی گیاهان دارویی به لحاظ مبادلات داروهای گیاهی طی سال های اخیر سیر صعودی و پررونق می پیماید. کشورمان یکی از غنی ترین کشورهای دنیا در برخورداری از گیاهان دارویی است. تاکنون ۱۴۰۰ گونه گیاهی طبی شناخته شده اند اما از این رقم فقط ۲۲۰ گونه به صورت دارو در طب گیاهی معین شده است در حالی که حدود ۸ هزار گونه گیاه دیگر همچنان ناشناخته مانده است.
گیاهان مصرف گسترده و متنوعی در کشور می توانند داشته باشند. تولید ماده خام گیاهان برای فرآورده های دارویی، بهداشتی، آرایشی، استفاده در سموم و محصولات تقویتی برای کشاورزی، حشره کش ها، مکمل های غذایی، تنقلات، نوشابه سازی، شیرینی سازی و به عنوان شوینده های (طبیعی گیاهی) و حتی فرآورده های گیاهی می توانند در صنایع نظامی و دفاعی مورد استفاده قرار بگیرند. همچنان که آمریکا در جنگ با ویتنام از گیاهان (معروف به باران زرد) استفاده می کرد.

.تمامی حقوق محتوا مربوط به وب کلینیک می باشد .
طراحی سایت و بهینه سازی سایت : آوینا پرداز