گروه کودکان

مصرف ماهی به اطفال توصیه می شود

چربی بدن انسان اسیدی به نام امگا تولید نمی کند، اما در صورت افزودن انواع ماهی ها به رژیم غذایی فرزند خود، این چربی های سالم به بدن او تزریق خواهد شد. این چربی ها کمک بزرگی به رشد و توسعه مغز و چشم های کودک شما می کنند.
پروتئین ها برای کودکان در حال رشد بسیار مهم و حیاتی هستند و به ساختار عضلات و تقویت آن ها کمک شایانی می کنند.
ماهی ها حاوی مقادیر بسیار خوبی از ویتامین A هستند که برای پوست و چشم کودکان بسیار مفید است. در حالی که ویتامین D موجود در ماهی ها هم به جذب کلسیم بیشتر برای رشد استخوان های فرزند شما کمک فراوانی میکند
ماهی ها سرشار از مواد معدنی هستند
به غیر از پروتئین ها و ویتامین، سلنیوم موجود در ماهی ها می تواند به پیشگیری از بیماری سرطان در فرزند شما کمک شایانی بکند. ید از جمله مواد معدنی دیگر موجود در ماهی است که در بهبود سوخت و ساز بدن، بسیار مفید می باشد و همچنین، روی موجود در آن، سیستم ایمنی بدن کودک شما را تقویت خواهد کرد.
اعتقاد بر این است کودکانی که بیشتر ماهی های پرچرب و روغنی می خورند، شانس کمتری در ابتلا به آسم دارند.
کودکان مبتلا به ADHD (اختلال بیش فعالی و نقص توجه) امگا 3 کمتری در بدن خود دارند. آن ها برای افزایش تمرکز و بهبود حافظه خود باید ماهی بیشتری در وعده های غذایی روزانه خود مصرف کنند.
اسیدهای چرب امگا 3 خطر ابتلا به سرطان را به میزان بسیاری کاهش می دهند. نتایج تحقیقات دانشمندان اثبات می کند که برخی سرطان ها مانند سرطان دهان و حفره های آن کمتر در کودکانی که ماهی مصرف می-کنند رخ می دهد.
باز هم، افسردگی نشانه ای از پایین بودن سطح اسیدهای چرب در مغز می باشد. کودکانی که به طور منظم ماهی مصرف کنند، شانس بسیار کمی در مبتلا شدن به افسردگی بالینی دارند.
ماهی هایی مانند کوسه ها، شمشیرماهی ها، شاه ماهی ها و ماهی های خال خالی نباید در رژیم غذایی کودکان قرار گیرد، زیرا این ماهی ها حاوی سطح بالایی از جیوه می باشند.
ماهی هایی که سطح جیوه در آن ها پایین است، عبارتند از: ماهی قزل آلا، میگو، پولک ماهی و گربه ماهی. از بین این ماهی ها، قزل آلا منبع عالی از اسیدهای چرب امگا 3 است.
اگر فرزندان شما از ماهی هایی که سطح بالایی از جیوه دارند، مصرف کنند، به مغز و همچنین سیستم عصبی آن ها ضرر خواهد رسید. کودکان بیشتر در مقابل مصرف جیوه آسیب پذیر هستند، زیرا مغز آن ها در مرحله ی رشد می باشد.پس این نکته مهم است که چه نوع ماهی باید در رژیم غذایی کودکان قرار گیرد.
چه ها در سن 1-2 سالگی می توانند هر روز 1 اونس یا 28 گرم ماهی استفاده کنند.
به کودکان بین سنین 3 تا 6 سالگی باید 5/1 اونس یا 42 گرم ماهی در هر روز داده شود.
بچه های بالاتر از 6 سال می توانند 2 اونس یا56 گرم ماهی در هر روز استفاده نمایند.
بسیاری از مشکلات و اختلالاتی که بچه ها در سنین جوانی بروز می دهند، به دلیل استفاده کردن از رژیم های غذایی نامناسب و شیوه زندگی ناسالم به وجود می آید. فقط با هوش، ذکاوت و همچنین سخت کوشی پدران و مادران است که می توان برنامه ی غذایی را طرح ریزی کرد، که شامل تمام گروه های موادغذایی باشد، و بتواند بچه های شما را از کمبودهای تغذیه ای رها سازد.
  لینک های مرتبط

  لینک های پیشنهادی
مهاجرت به کانادا
کاشت مو
باربری تهران
طراحی سایت
مهاجرت به کانادا
گواهینامه ایزو
خرید کولر گازی از بانه
اسکالپ
.تمامی حقوق محتوا مربوط به وب کلینیک می باشد .
طراحی سایت و بهینه سازی سایت : آوینا پرداز