گروه اطلاعات دارویی

برای جلوگیری از ایجاد مقاومت آنتی‌بیوتیکی چه کنیم

برای جلوگیری از ایجاد مقاومت آنتی‌بیوتیکی چه کنیم
1- در هر سرماخوردگی و آنفلوانزایی آنتی‌بیوتیک مصرف نکنید! اغلب این بیماری‌ها ویروسی هستند و آنتی‌بیوتیک به درمان آنها کمکی نمی‌کند. وقتی پزشک می‌گوید که بیماری شما یا فرزندتان ویروسی است، تقاضای تجویز آنتی‌بیوتیک نکنید!
2- هرگز آنتی‌بیوتیک‌هایی را که در خانه باقی مانده برای مصرف به کس دیگری ندهید یا هرگز از آنتی‌بیوتیک‌های اضافه‌ی فرد دیگری استفاده نکنید! ممکن است آنتی‌بیوتیکی که برای بیماریِ فردی تجویز شده، برای فرد دیگری مناسب نباشد.
3- اگر پزشک برای شما آنتی بیوتیک تجویز کرده است، آن را مطابق دستور پزشک به میزان توصیه شده و به موقع مصرف کنید. هرگز به بهانه‌ی بهبود علایم بیماری خود و بهتر شدن حالتان، مصرف آنتی‌بیوتیک را قطع نکنید. مصرف آنتی بیوتیک باید تا زمانی که پزشک توصیه نموده است ادامه یابد! برای مثال وقتی پزشک برای یک عفونت گوش برای مدت دو هفته کپسول آموکسی‌سیلین تجویز نموده و شما در روز پنجم مصرف آن گوش دردتان خوب شده، هرگز نباید مصرف آموکسی‌سیلین را قطع کنید و باید آن را تا انتهای روز چهاردهم به شکل منظم مصرف کنید.
4-  آنتی‌بیوتیک‌های اضافی را در چاه فاضلاب نریزید! وجود آنتی‌بیوتیک‌ها در فاضلاب‌ها و  آبهای زیرزمینی به ایجاد مقاومت آنتی‌بیوتیکی کمک می‌کند!
5- البته نکته‌ی مهــــــــم دیگر توجه پزشکان و دقت آنها در تجویز به جا و انتخاب مناسب آنتی‌بیوتیک‌ها است!
6- از صابون‌ها و محلول‌های ضدمیکروبی (آنتی‌باکتریال) استفاده نکنید! مدارکی وجود دارد که نشان می‌دهد استفاده از چنین محصولاتی به ایجاد مقاومت آنتی‌بیوتیکی کمک می‌کند!


  لینک های مرتبط

  لینک های پیشنهادی
مهاجرت به کانادا
کاشت مو
باربری تهران
طراحی سایت
مهاجرت به کانادا
گواهینامه ایزو
خرید کولر گازی از بانه
اسکالپ
.تمامی حقوق محتوا مربوط به وب کلینیک می باشد .
طراحی سایت و بهینه سازی سایت : آوینا پرداز