گروه جراحی گونه

بهترین روش گونه گذاری

دلایل مختلفی برای گذاشتن گونه وجود دارد، به همین دلیل روش ها و راهکارهای مختلفی نیز برای گونه گذاری ایجاد شده است؛ برای مثال: برای فردی که صورت لاغر با چین و چروک زیادی دارد، اولین راه تزریق چربی است. در این موارد چربی از بافت بدن گرفته و به تمام صورت تزریق می شود، این کار باعث شادابی پوست و برطرف شدن چروک های صورت می شود و همچنین می تواند حجم گونه را نیز جبران کند.


عوارض تزریق چربی در گونه گذاری


در تزریق چربی از یک پرکننده به عنوان فیلر استفاده می شود، اما تزریق چربی با مشکلاتی همراه است و این امکان وجود دارد که چند بار این عمل برای فرد تکرار شود، همچنین عمل تزریق چربی طولانی است. در این روش چربی از بدن خود فرد گرفته شده و به صورتش تزریق می شود.
این چربی ها معمولا از قسمت های زیر ناف گرفته می شود. در حقیقت، چربی از ناحیه کم خون به ناحیه پرخون منتقل می شود.نکته مهم این است که ۳۰ تا ۴۰ درصد چربی تزریق شده به صورت، جذب بدن شده و بقیه آن به عنوان گونه در صورت فرد برجای می مــاند، به همین دلیل در بیشتر مواقع بیش از حد نیاز، چربی به صورت تزریق می شود.


جنس پروتزها
پروتزها اغلب از ماده ای به نام سیلیکون ساخته می شود که ضرر عمده ای برای بدن ندارد و سال ها بدون عارضه در محل باقی می ماند. پروتز گونه را به دو طریق می توان روی استخوان گونه قرار داد؛ از راه داخل دهان یا پلک تحتانی.

عوارض گونه گذاری با پروتز
عمل جراحی گونه گذاری با پروتز ممکن است عوارضی مانند خونریزی محل عمل، خونمردگی، جابه جایی پروتز و عفونت ایجاد کند که به غیر از عفونت معمولا بقیه موارد قابل کنترل است.در صورت عفونت نیز پروتز باید هرچه سریع تر خارج شود و در صورت لزوم چند ماه بعد دوباره عمل را تکرار کرد. پروتز گونه را می توان در مرد و زن پس از هجده سالگی کار گذاشت، ولی به طور کلی محدوده سنی خاصی ندارد.

 
عوارض ژل های دائمی برای گونه گذاری
ژ ل هایی که برای برجسته سازی و جوان کردن پوست صورت استفاده می شود دارای دو نوع موقتی و دائم است.از آنجا که ژل های دائم از مواد پلاستیکی تشکیل شده است، به وسیله پوست جذب نمی شود و برای همیشه در محل گونه باقی می ماند بنابراین می تواند بسیار مضر باشد.در صورتی که ژل های موقتی به وسیله پوست جذب می شود و نسبت به نوع اول عوارض کمتری دارد.
بسیاری از جراحان پلاستیک تزریق ژل را توصیه نمی کنند، زیرا معمولا در محل تزریق شده ثابت نمی ماند، حرکت می کند و به جاهای دیگر صورت منتقل می شود. شش ماه تا سه سال بعد از تزریق ژل، عوارض گونه گذاری نمایان می شود که شامل تورم، کبودی، التهاب سلولی و آبسه در محل تزریق است.
در بعضی از موارد، گونه ها برجستگی متقارن خود را پس از مدتی از دست داده و تغییر شکل پیدا می کنند. متاسفانه درمان مشخصی برای این بدشکلی ها وجود ندارد و هرگز هم به حالت عادی بازنمی گردند.
تزریق ژل در ابتدا خوب و سریع جواب می دهد، اما عوارض منفی اش پس از مدتی بروز می کند.بیرون آوردن این ژل ها نیز کار بسیار دشواری است، زیرا دارای پوشش واحدی نیست که در یک جایگاه باقی بماند، بلکه لابه لای نسوج مختلف پخش می شود و عفونت های شدیدی ایجاد می کند که می تواند به شکل چرک، پوست صورت را سوراخ کند. اگر ژل به اشتباه در مجاورت اعصاب صورت تزریق شود، به فلج شدن بخشی از چهره منجر می شود. البته بعضی از افراد نیز به این ژل ها حساسیت دارند و در اثر تزریق دچار حساسیت حاد تنفسی شده و حتی تا پای مرگ نیز پیش می روند.
همیشه برای جراحی های پلاستیک عوارضی وجود دارد، ولی اگر تصمیم دارید یکی از جراحی های پلاستیک را روی صورت تان انجام دهید، باید مطمئن شوید فواید آن از مضراتش بیشتر است که این موضوع درباره تزریق ژل مصداق ندارد.
اگر تمایل به برجسته کردن گونه هایتان دارید، بهتر است به جای ژل، پروتزهای گونه را انتخاب کنید که انتخاب مناسب تری است، زیرا پروتزهایی که برای گونه گذاری استفاده می شود ضرر عمده ای برای بدن ندارد و سال ها بدون عارضه در محل باقی می ماند.
برای گذاشتن پروتزهای گونه می توانید بیهوشی کامل یا موضعی را انتخاب کنید. این جراحی معمولا نیم ساعت طول می کشد. در طول این عمل برش کوچکی از داخل دهان در حد فاصل لثه فوقانی و گونه داده می شود.
  لینک های مرتبط

  لینک های پیشنهادی
مهاجرت به کانادا
کاشت مو
باربری تهران
طراحی سایت
مهاجرت به کانادا
گواهینامه ایزو
خرید کولر گازی از بانه
اسکالپ
.تمامی حقوق محتوا مربوط به وب کلینیک می باشد .
طراحی سایت و بهینه سازی سایت : آوینا پرداز